Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

agolopats (1598016) - The Wheelers (1370794) » 697931784: T70/J2/IV

Liga 697931784 Información oficial sobre el partido 697931784 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / IV.29 (3452)

agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 1 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
0 - 1 Fabrizio Bravo (36')
Benjamín Falcón (78') 1 - 1
agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 1 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido 3 - 1 The Wheelers Alineación oficial del equipo 'The Wheelers' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

agolopats

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Benjamín Falcón igualava per agolopats en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emilio Mesías va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Marčius Struckaitis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Francisco Bravo del agolopats ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Koldo Iraeta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 214 Minuto 63 (Ocasión de penalti): En Luis Miguel Escarit va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 63. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Imeldo Pi y Margall, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

The Wheelers

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Wheelers sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Fabrizio Bravo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Walter Piedade va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wheelers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tonatihu Contreras, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Bravo es va comportar com un juvenil al minut 84 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Walter Piedade va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Răzvan-George Pandelescu de Wheelers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Estornell de Wheelers es va guanyar la targeta groga merescudament.