Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Canillas C.F. (488468) - Carneiras CF (778867) » 697930909: T70/J7/IV

Liga 697930909 Información oficial sobre el partido 697930909 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / IV.13 (3436)

Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 0 - 1 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
0 - 1 Manu Heinonen (79')
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 0 - 1 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido 0 - 1 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canillas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 25, el R.Canillas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Nataniel Olalalde va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): El R.Canillas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gregorio Caso la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): R.Canillas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Barreiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ky Elwood.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de R.Canillas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nataniel Olalalde, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Nataniel Olalalde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Carneiras CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Carneiras agafava avantatge al minut 79 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manu Heinonen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manu Heinonen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Francisco Jesús Gorbea quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Abasi Masya va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Salva Delort va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdelqayyoum Belinda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Carneiras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Francisco Jesús Gorbea va quedar-se sol davant el porter Abdelqayyoum Belinda, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Francisco Jesús Gorbea de Carneiras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Navarra de Carneiras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.