Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lauki F.C. (308299) - Juventud Canario (438811) » 697929172: T70/J7/II

Liga 697929172 Información oficial sobre el partido 697929172 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 0 - 2 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
0 - 1 Giorgio Dassiè (57')
0 - 2 Cristóbal Mansilla (89')
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 0 - 2 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 1 - 1 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauki F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Bastian Roempke va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lauki que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Mariusz Ochodek tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 288 Minuto 87 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Lauki, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 87 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Juventud Canario

Goles Goles

  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Benito Sanz López va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Giorgio Dassiè, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Benito Sanz López del Canario va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Cristóbal Mansilla que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Alexandre Valltondre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ota Konopík va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cristóbal Mansilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 225 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Cristóbal Mansilla de Canario va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.