Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satisfaction C.F. (798997) - Quesu Casín (1371548) » 697929036: T70/J2/Primera

Liga 697929036 Información oficial sobre el partido 697929036 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / Primera (3403)

Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 2 - 2 Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido
Arvi Kylämäki (10') 1 - 0
1 - 1 Salman Suteja (23')
Arvi Kylämäki (79') 2 - 1
2 - 2 Miguel Seras Blanco (83')
Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 2 - 2 Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 2 - 0 Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Satisfaction C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arvi Kylämäki, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Satis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Arvi Kylämäki va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Satis, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aytekin Mümin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Quintí Domènec rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Satis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan László Buday va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Satis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar László Buday en un 1 contra 1 amb el porter Trần Quang Toản, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Quintí Domènec va rebre molts aplaudiments. Al minut 44 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Visna Sary va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Satis.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Pascual va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arvi Kylämäki.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Jesús Andía de Satis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Quesu Casín

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 23 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Salman Suteja de Quesu marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Seras Blanco va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Quesu.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Edu Lanza va xutar magistralment una falta al minut 43 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Quesu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Peregrino Tomiño va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Edu Lanza al minut 77 semblava entrar, però Giovanbattista Piemonti va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.