Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Fatos (313413) - Valinor Knicks (774537) » 692145428: T69/J12/VII

Liga 692145428 Información oficial sobre el partido 692145428 en Hattrick

25.06.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VII.973 (39009)

Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 3 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Danila Dering (2') 1 - 0
Juan Carlos Viurra (48') 2 - 0
2 - 1 Maximilian Goerlich (63')
César Villarín (90') 3 - 1
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 3 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido 1 - 2 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Fatos

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, 张 (Zhang) 'el Chino' 坤国 (Kunguo) va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Danila Dering, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 48 minuts, Juan Carlos Viurra va superar per velocitat Òscar Sambola per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En César Villarín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Luque de Fatos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Juan Carlos Viurra que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fatos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de César Villarín va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Fatos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Danila Dering no va ser gens encertat.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignasi Sabaté va intentar anar-se'n per velocitat al minut 75 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maximilian Goerlich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Maximilian Goerlich sol davant la porteria al minut 10, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Maximilian Goerlich va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Oscar Mineo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Oscar Mineo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Maximilian Goerlich des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Nils-Olof Lindhall per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Maximilian Goerlich quasi aconsegueix empatar per Valinor al minut 38, però Oscar Mineo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Maximilian Goerlich va fer una jugada per la banda esquerra, però Oscar Mineo va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Valinor va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tytus Tęcza que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Valinor va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Maximilian Goerlich que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.