Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alopo cd (1597263) - river argenta (120724) » 692067378: T69/J1/VI

Liga 692067378 Información oficial sobre el partido 692067378 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.604 (14922)

New Toletum Alineación oficial del equipo 'New Toletum' en el partido 1 - 0 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
Abelardo Santillana (33') 1 - 0
New Toletum Alineación oficial del equipo 'New Toletum' en el partido 1 - 0 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Toletum Alineación oficial del equipo 'New Toletum' en el partido 2 - 0 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Toletum

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 en Bartomeu Salvat va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Abelardo Santillana podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Toletum va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bruno Quiroga en un 1 contra 1 amb el porter Ralph Breyne, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abelardo Santillana va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Toletum per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abelardo Santillana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Toletum per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Vilho Sievänen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abelardo Santillana de Toletum va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Toletum ho intentava per la dreta per mitjà de Yassir Guessouss, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Juan Francisco Villamil gairebé va marcar per a Toletum des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Bruno Quiroga de Toletum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

river argenta

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): argenta van sortir al contraatac al minut 26, però Bernard Meiser va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): argenta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Óscar Catandil es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Catandil de argenta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Farjad Jahani de argenta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.