Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc olivenza (991413) - Atlètic Anarquia (47756) » 692051428: T69/J4/VI

Liga 692051428 Información oficial sobre el partido 692051428 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.319 (14637)

GuinnessChess Alineación oficial del equipo 'GuinnessChess' en el partido 1 - 1 Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido
Vladimir Barrientos (20') 1 - 0
1 - 1 Stephen Tierney (75')
GuinnessChess Alineación oficial del equipo 'GuinnessChess' en el partido 1 - 1 Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GuinnessChess Alineación oficial del equipo 'GuinnessChess' en el partido 1 - 1 Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GuinnessChess

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vladimir Barrientos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Troya Lopez-Sor va marxar de Kyle Soares en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de GuinnessChess van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlètic. La jugada d'estratègia del GuinnessChess per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Troya Lopez-Sor va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GuinnessChess Luigi Lambardi quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pedro Troya Lopez-Sor l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amador Argenté.

Atlètic Anarquia

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 75, quan Stephen Tierney va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Modestio Claret va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Hansgeorg Jörissen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Kyle Soares va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Hansgeorg Jörissen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Besar bin Hj Hasmali va fer una jugada per la banda esquerra, però Xeraldo Fonte va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Kyle Soares va estar a punt de posar per davant a Atlètic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xeraldo Fonte va impedir un gol cantat.