Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les rotes (799803) - Capta RCF (1417795) » 692044050: T69/J7/VI

Liga 692044050 Información oficial sobre el partido 692044050 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.187 (14505)

Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido 0 - 3 Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido
0 - 1 Vilém Javora (38')
0 - 2 Samuel Kereenyaga (79')
0 - 3 Rafael Agulló Rueda (80')
Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido 0 - 3 Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les rotes Alineación oficial del equipo 'Les rotes' en el partido 0 - 2 Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les rotes

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el rotes sortien al contraatac. La falta llançada per René Rybář va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rotes, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Jesús Ibarluce va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rotes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfredo Peñate va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Eduardo Ferrara de rotes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luar Arruazu de rotes es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Capta RCF

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Capta Vilém Javora va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Dariusz Skłodowski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Samuel Kereenyaga va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 79.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Rafael Agulló Rueda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Samuel Kereenyaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Capta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ruggero Bonmezzadri va desviar el xut final de Dariusz Skłodowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dariusz Skłodowski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vilém Javora, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, José María Alvite es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José María Alvite després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ruggero Bonmezzadri va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Vilém Javora va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Dani Gasqué, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Capta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Capta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tarek Rammal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Orta de Capta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.