Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - De Que Planeta Viniste (992019) » 692025258: T69/J13/V

Liga 692025258 Información oficial sobre el partido 692025258 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.107 (5620)

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 1 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
0 - 1 Francisco Catriel (24')
Rodrigo Prieto (70') 1 - 1
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 1 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 2 - 0 De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Rodrigo Prieto de andalucia empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de andalucia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hugo Domecq va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Horvat va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Sven Zandbergen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Remco Gladis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Dean Kafkafi de andalucia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodrigo Prieto.

De Que Planeta Viniste

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Planeta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Francisco Catriel aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Terry Collins va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Terry Collins, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Planeta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Terry Collins va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Leopoldo González va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Planeta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luboš Zachariáš, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Adrián Compota de Planeta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.