Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberos C F (1366175) - MORIENTES FC (1430435) » 692018895: T69/J4/IV

Liga 692018895 Información oficial sobre el partido 692018895 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / IV.58 (3481)

Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 3 - 0 MORIENTES FC Alineación oficial del equipo 'MORIENTES FC' en el partido
Thomas van Nes (36') 1 - 0
Vincenzo Mucin (59') 2 - 0
Arnfinnur Hovgaard (61') 3 - 0
Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 3 - 0 MORIENTES FC Alineación oficial del equipo 'MORIENTES FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iberos C F Alineación oficial del equipo 'Iberos C F' en el partido 2 - 0 MORIENTES FC Alineación oficial del equipo 'MORIENTES FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberos C F

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Thomas van Nes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vincenzo Mucin va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Iberos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arnfinnur Hovgaard va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Iberos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Richard Severinsen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Iberos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thomas van Nes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arthur Parize.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vincenzo Mucin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Urban Bengtsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Urban Bengtsson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Arthur Parize va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnfinnur Hovgaard de Iberos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MORIENTES FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MORIENTES va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zsolt Serdült, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rolf Zuberbühler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Henryk Górszczyk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 56 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.