Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parousia (1332937) - medol sur (121247) » 692018038: T69/J14/IV

Liga 692018038 Información oficial sobre el partido 692018038 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / IV.42 (3465)

Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido 3 - 1 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Bachir Saade (29') 1 - 0
1 - 1 David Perales (40')
Bachir Saade (51') 2 - 1
Abel Ramos Vela (74') 3 - 1
Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido 3 - 1 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parousia Alineación oficial del equipo 'Parousia' en el partido 1 - 1 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parousia

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bachir Saade, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Parousia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bachir Saade aconseguint el 2 - 1.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Abel Ramos Vela de Parousia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parousia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Moragas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Xocas Acha va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Bachir Saade, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Policarpio Celis de Parousia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

medol sur

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Parousia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en David Perales la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del medol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): El jugador visitant Cristóbal Rubio va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 73 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a medol va estar a punt d'arribar en un córner. En David Ordóñez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Cristóbal Rubio l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.