Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salchipapa's team (1578376) - O Seixo Devils (48784) » 686624146: T68/J14/VI

Liga 686624146 Información oficial sobre el partido 686624146 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VI.935 (15253)

gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 3 - 1 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Anaia Aialde (21') 1 - 0
1 - 1 Jörg Heinrich Doodbleven (48')
Liborio Couceiros (68') 2 - 1
Anaia Aialde (70') 3 - 1
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 3 - 1 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
gallumbos de combate Alineación oficial del equipo 'gallumbos de combate' en el partido 4 - 1 O Seixo Devils Alineación oficial del equipo 'O Seixo Devils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallumbos de combate

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Anaia Aialde, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): gallumbos s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Liborio Couceiros per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Anaia Aialde de gallumbos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Julio López-Mingo del gallumbos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alessio Canu va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Anaia Aialde quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Montes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Liborio Couceiros per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Milo de Schrijver va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Alessio Canu per la seva rapidesa. Al minut 89 va intentar marxar per velocitat d'en Gordon Zucker, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

O Seixo Devils

Goles Goles

  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ognyan Metodiev sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jörg Heinrich Doodbleven que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Devils van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jonathan Doñamaría va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Devils va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jonathan Doñamaría es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Devils va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Denis Vatolin va quedar-se sol davant el porter Gorka Arranberria, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Tonio Monteleone va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gorka Arranberria no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Jörg Heinrich Doodbleven de Devils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.