Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelexos (993254) - Los Hombres de Charlie (493101) » 686621075: T68/J2/VI

Liga 686621075 Información oficial sobre el partido 686621075 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VI.881 (15199)

Pelexos Alineación oficial del equipo 'Pelexos' en el partido 2 - 4 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
0 - 1 Jordi Tonda (36')
0 - 2 Serge Vanderkeerssen (42')
0 - 3 Ginés Pita (62')
Sebastien Brinkenhoff (81') 1 - 3
Salah Ouakil (82') 2 - 3
2 - 4 Luis Valken (84')
Pelexos Alineación oficial del equipo 'Pelexos' en el partido 2 - 4 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelexos Alineación oficial del equipo 'Pelexos' en el partido 0 - 3 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelexos

Goles Goles

  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Sebastien Brinkenhoff va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Pelexos no perdien la fe, i al minut 82 del partit, Salah Ouakil va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pelexos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sebastien Brinkenhoff, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pelexos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Moisés Villachica va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Rasero de Pelexos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pablo Rasero va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Jordi Tonda de CharlieMen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Serge Vanderkeerssen de CharlieMen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ginés Pita de CharlieMen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 62 de partit.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, CharlieMen va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Luis Valken, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, David Hierro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): CharlieMen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Václav Zach va desviar el xut final de Jan-Joep Pijsel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jan-Joep Pijsel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Ignacio Pereira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Jordi Tonda de CharlieMen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Foquet.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Serge Vanderkeerssen de CharlieMen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.