Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Caris de Astrid CF (1587831) - Frenaybache (491312) » 686618883: T68/J14/VI

Liga 686618883 Información oficial sobre el partido 686618883 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VI.841 (15159)

Los Caris de Astrid CF Alineación oficial del equipo 'Los Caris de Astrid CF' en el partido 0 - 0 Frenaybache Alineación oficial del equipo 'Frenaybache' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Caris de Astrid CF Alineación oficial del equipo 'Los Caris de Astrid CF' en el partido 2 - 0 Frenaybache Alineación oficial del equipo 'Frenaybache' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Caris de Astrid CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ximeno Eume va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ahusan Ibrahim va entorpir al marcador d'en Francesc Xavier Olivé per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Pablo Brea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Astrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Astrid va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ahusan Ibrahim, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrico Barbagli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Frenaybache

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Jos Inghelbrecht va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 40, tothom va saber perquè en Joep van Arendonk era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Jos Inghelbrecht va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.