Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Rubios (1459292) - Levecq Team (1334106) » 686616295: T68/J11/VI

Liga 686616295 Información oficial sobre el partido 686616295 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.795 (15113)

F.C. Rubios Alineación oficial del equipo 'F.C. Rubios' en el partido 0 - 0 Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Rubios Alineación oficial del equipo 'F.C. Rubios' en el partido 0 - 2 Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rubios

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Markus Klötzer quasi marca en una jugada assajada de córner que Ashton Runyan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rubios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ashton Runyan va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Rubios van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 54 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Andreas Roland no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rubios va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Nave, però el porter rival va fer una gran aturada.

Levecq Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Ardila va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cristòfol Torrens va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Czesław Klimecki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Črt Pešič, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Isbert Höcherl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Gordon Guldager va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Črt Pešič, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Levecq la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Levecq va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Črt Pešič va desviar el xut final de Cristòfol Torrens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Gordon Guldager va estar a punt de posar per davant a Levecq amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Črt Pešič va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Levecq que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Czesław Klimecki, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristòfol Torrens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.