Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Paniagua (1338448) - Gameteam (1457643) » 686615925: T68/J2/VI

Liga 686615925 Información oficial sobre el partido 686615925 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VI.789 (15107)

UD Paniagua Alineación oficial del equipo 'UD Paniagua' en el partido 0 - 4 Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido
0 - 1 Anton Seropegin (48')
0 - 2 Carl Devereux (65')
0 - 3 Fausto Moscati (73')
0 - 4 Pepito Cuéllar (78')
UD Paniagua Alineación oficial del equipo 'UD Paniagua' en el partido 0 - 4 Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Paniagua Alineación oficial del equipo 'UD Paniagua' en el partido 0 - 1 Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Paniagua

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jimmi Nellemann de Paniagua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albin Nienartowicz.

Gameteam

Goles Goles

  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): En Anton Seropegin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 48. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carl Devereux de Gameteam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 65 de partit.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fausto Moscati va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gameteam van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Pepito Cuéllar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Gameteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Seth Dundee va desviar el xut final de Anton Seropegin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Seth Dundee, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesc Ramon de Puigdemar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Carl Devereux va estar a punt de posar per davant a Gameteam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Seth Dundee va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jimmi Nellemann es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Ivaylo Lekov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Seth Dundee, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Pepito Cuéllar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gameteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carl Devereux de Gameteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.