Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jumpermind (1366429) - UDC Pinjallomoco (990333) » 686608370: T68/J4/VI

Liga 686608370 Información oficial sobre el partido 686608370 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.654 (14972)

Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido 1 - 2 UDC Pinjallomoco Alineación oficial del equipo 'UDC Pinjallomoco' en el partido
0 - 1 Koldo Txorrotxena (22')
0 - 2 Thor Grosen (38')
Stratos Stefanidis (60') 1 - 2
Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido 1 - 2 UDC Pinjallomoco Alineación oficial del equipo 'UDC Pinjallomoco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jumpermind Alineación oficial del equipo 'Jumpermind' en el partido 4 - 1 UDC Pinjallomoco Alineación oficial del equipo 'UDC Pinjallomoco' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jumpermind

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Jumpermind per la dreta va donar com a resultat un gol de Stratos Stefanidis al minut 60 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Surxay Seyidov va estar a punt d'empatar per a Jumpermind quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Iraurgui va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 34 en Stratos Stefanidis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Vladimír Boček el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Jumpermind enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Luis Gloy de Jumpermind es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 40, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 200 Minuto 52 (Ocasión de falta): Jumpermind va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 52, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Andrea Fiaschetti després que el jugador de Jumpermind li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helmut Haslauer de Jumpermind amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UDC Pinjallomoco

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gabriele Bartolozzi arribés a peus de Koldo Txorrotxena, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pinjallomoco el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Thor Grosen va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Hermógenes Resquín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hamoun Damizadeh no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Boke Jargal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Sjaak Hertzberger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pinjallomoco va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Hermógenes Resquín va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Atılım Yeşne, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriele Bartolozzi.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Koldo Txorrotxena de Pinjallomoco es va guanyar la targeta groga merescudament.