Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sespetlona (1578471) - Chuxjanter (122503) » 686602457: T68/J10/VI

Liga 686602457 Información oficial sobre el partido 686602457 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / VI.548 (14866)

FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido 1 - 2 Chuxjanter Alineación oficial del equipo 'Chuxjanter' en el partido
0 - 1 Antonio Moncada (12')
Gianluca Fietta (36') 1 - 1
1 - 2 Björn Tuchfelß (86')
FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido 1 - 2 Chuxjanter Alineación oficial del equipo 'Chuxjanter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido 0 - 2 Chuxjanter Alineación oficial del equipo 'Chuxjanter' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sespetlona

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pancho Moscoso el va rematar Gianluca Fietta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Joaquín Nieto va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ángel Eleta va xutar a fora.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Somer Alara va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pablo Carnicero aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Höldrich de Sespetlona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Timo Sivén, el jugador de Sespetlona va ser expulsat al minut 85.

Chuxjanter

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el Chuxjanter va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antonio Moncada, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 86, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Björn Tuchfelß es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chuxjanter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eustachy Stawicki, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Antonio Moncada va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 18, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 274 Minuto 40 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 40, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Chuxjanter va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rodrigo Chamorro va desviar el xut final de Antonio Moncada després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Antonio Moncada de Chuxjanter, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Rodrigo Chamorro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vado Baquedano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Björn Tuchfelß.