Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Globers Troters (1370783) - Coll de Nargo C.F. (1339072) » 686601015: T68/J13/VI

Liga 686601015 Información oficial sobre el partido 686601015 en Hattrick

12.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VI.522 (14840)

Aston Birra Club Alineación oficial del equipo 'Aston Birra Club' en el partido 0 - 5 Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido
0 - 1 Cléber Pérez Anaya (12')
0 - 2 Radhi Mansouri (39')
0 - 3 Xavier Casasayas (59')
0 - 4 Modesto Granulles (81')
0 - 5 Chananiel Bachar (83')
Aston Birra Club Alineación oficial del equipo 'Aston Birra Club' en el partido 0 - 5 Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aston Birra Club Alineación oficial del equipo 'Aston Birra Club' en el partido 1 - 0 Coll de Nargo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coll de Nargo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Birra Club

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Giralt va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bystrík Svocák rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pål Skjelbreid va fer una magnífica centrada, però la rematada de Xabier Lauman va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claus Lessmann.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xabier Lauman de Aston es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Coll de Nargo C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Nargo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Cléber Pérez Anaya, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Radhi Mansouri va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Nargo.
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Nargo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Xavier Casasayas, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Nargo eren letals, i Modesto Granulles va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Nargo va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jorge Goitisolo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Chananiel Bachar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Manuel Golpillanes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Radhi Mansouri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Modesto Granulles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nargo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nargo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Mota Pacheco va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chananiel Bachar de Nargo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.