Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Itoiz Futbol Taldea (310864) - Aparjeitri Club de Fútbol (1419287) » 686595492: T68/J4/VI

Liga 686595492 Información oficial sobre el partido 686595492 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.424 (14742)

Itoiz Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Itoiz Futbol Taldea' en el partido 4 - 1 Aparjeitri FC Alineación oficial del equipo 'Aparjeitri FC' en el partido
Giovanni Ambrosioni (29') 1 - 0
1 - 1 Josías Andicoberry (31')
Stéphane Débris (47') 2 - 1
Ambrosio Pastor (62') 3 - 1
Robert Kramel (90') 4 - 1
Itoiz Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Itoiz Futbol Taldea' en el partido 4 - 1 Aparjeitri FC Alineación oficial del equipo 'Aparjeitri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Itoiz Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Itoiz Futbol Taldea' en el partido 2 - 0 Aparjeitri FC Alineación oficial del equipo 'Aparjeitri FC' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Itoiz Futbol Taldea

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Giovanni Ambrosioni de Itoiz aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Stéphane Débris al minut 47, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Itoiz i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 62 minuts, Ambrosio Pastor va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Itoiz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Robert Kramel des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Itoiz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ambrosio Pastor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vicente Araujo.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Mikel Maestro Lista va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Itoiz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mikel Maestro Lista va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Josep Fort rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mikel Maestro Lista va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vicente Araujo al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christoffer Gehringer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Alfonso Campos-Molinas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Vicente Araujo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Mikel Maestro Lista gairebé va marcar per a Itoiz des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Aparjeitri FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Josías Andicoberry va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Aparjeitri.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aparjeitri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joxepo Negugogor va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gonzalo Sáenz Marín no va ser aprofitada per en Ramón Espinal que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Aparjeitri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Leònides Mirot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Aparjeitri va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Ignacio Alvir va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jesús Sabasquida va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ángel González de Jate no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Sabasquida de Aparjeitri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.