Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Brujas (1366038) - Carneiros S.A.D. (48920) » 686593563: T68/J12/VI

Liga 686593563 Información oficial sobre el partido 686593563 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.389 (14707)

FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido 3 - 0 Carneiros S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Carneiros S.A.D.' en el partido
Milcho Kolev (70') 1 - 0
Nuţu Băraş (71') 2 - 0
José Gabriel Soliño (74') 3 - 0
FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido 3 - 0 Carneiros S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Carneiros S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Brujas Alineación oficial del equipo 'FC Brujas' en el partido 6 - 0 Carneiros S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Carneiros S.A.D.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brujas

Goles Goles

  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 70, indicava inequívocament que en Milcho Kolev va saber trobar la xarxa rival. Brujas desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nuţu Băraş va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en José Gabriel Soliño va augmentar l'avantatge de Brujas a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Gabriel Soliño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Brujas va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però José Gabriel Soliño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Pío Quevedo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brujas.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Nuţu Băraş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Víctor Abeeta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Craig Herrera de Brujas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Folmer Green de Brujas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Carneiros S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Michael Breitung ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Elías Barriga va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bruno Gennaro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Hans-Günter Böger, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Brujas, però Gaëtan De Ryck no va poder encertar el xut.