Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desertia (1417967) - Real Tarragona (1433065) » 686588675: T68/J8/VI

Liga 686588675 Información oficial sobre el partido 686588675 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.302 (14620)

Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 2 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
0 - 1 Juan Ernesto Chaín (27')
0 - 2 Guaipeca Tavinho (34')
Luigi Serina (47') 1 - 2
Nazım Hikmet Dilsoy (54') 2 - 2
Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 2 - 2 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 0 - 5 Real Tarragona Alineación oficial del equipo 'Real Tarragona' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desertia

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Desertia per la dreta va donar com a resultat un gol de Luigi Serina al minut 47 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 54, Nazım Hikmet Dilsoy de Desertia empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ben Eversmann de Desertia va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Yvan Sorgen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Real Tarragona

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Juan Ernesto Chaín de Tarragona va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Guaipeca Tavinho de Tarragona va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tarragona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurizio Santonocito, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Claudio Ramella pezza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tarragona va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Diego Jug va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gennady Eldar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gennady Eldar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gennady Eldar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.