Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bruchi Jrs (439928) - tuFlipas fs (488615) » 686576517: T68/J7/VI

Liga 686576517 Información oficial sobre el partido 686576517 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.85 (14403)

bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido 1 - 0 tuFlipas fs Alineación oficial del equipo 'tuFlipas fs' en el partido
Miguel Guzmán (68') 1 - 0
bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido 1 - 0 tuFlipas fs Alineación oficial del equipo 'tuFlipas fs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido 4 - 0 tuFlipas fs Alineación oficial del equipo 'tuFlipas fs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bruchi Jrs

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Paolo Mormile sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miguel Guzmán que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): bruchi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Civo de Sopranis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Octavio Leeuwarden.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaime Canosa va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Paolo Mormile quasi dona a bruchi l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de bruchi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jaime Canosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bruchi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): bruchi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Iván Galarraga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): bruchi va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Nadim Auzoux va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

tuFlipas fs

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): tuFlipas van sortir al contraatac amb encert al minut 4, però Julián Echecón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Andrei Guţă de tuFlipas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juan Antonio Medina Paz al minut 23 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Lucas Felippin va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Antonio Medina Paz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Julián Echecón de tuFlipas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Naranjo Villa de tuFlipas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.