Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Costilla (1594689) - FN'CF (434988) » 686573443: T68/J8/VI

Liga 686573443 Información oficial sobre el partido 686573443 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.30 (14348)

Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 1 - 1 FN'CF Alineación oficial del equipo 'FN'CF' en el partido
Simon Zaveršnik (32') 1 - 0
1 - 1 Corentin Douay (39')
Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 1 - 1 FN'CF Alineación oficial del equipo 'FN'CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 1 - 1 FN'CF Alineación oficial del equipo 'FN'CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,3 % 58,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Costilla

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Costilla va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Simon Zaveršnik la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Mirko Matzke van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Marinus Felius a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Ermin Smič gairebé va marcar per a Costilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Costilla van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Ermin Smič no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Costilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Simon Zaveršnik va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FNCF. La jugada d'estratègia del Costilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Franco Lenatti va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvatore Masotti de Costilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franco Lenatti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FN'CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Corentin Douay per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FNCF que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Valério João Rocha Ribeiro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Miles Farrell va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): FNCF va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Venne Friimäki que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Valério João Rocha Ribeiro de FNCF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Edo Perc de FNCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.