Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pfizers (30614) - Traps f. c. (315027) » 686572940: T68/J8/VI

Liga 686572940 Información oficial sobre el partido 686572940 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.21 (14339)

pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 3 - 1 Traps f. c. Alineación oficial del equipo 'Traps f. c.' en el partido
Stefano Rieto (17') 1 - 0
1 - 1 Iván Añón (30')
Stefano Rieto (69') 2 - 1
Albert Kocerba (83') 3 - 1
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 3 - 1 Traps f. c. Alineación oficial del equipo 'Traps f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 1 - 1 Traps f. c. Alineación oficial del equipo 'Traps f. c.' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfizers

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Stefano Rieto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del pfizers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del pfizers contenien la respiració mentre en Stefano Rieto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Albert Kocerba va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 29 podia haver acabat en gol, però Ulrich Climbach va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): pfizers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Côme Quesnel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Traps f. c.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Iván Añón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ramon Josep Lliteras va deixar a Vilim Pazikuća assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Diego Carcasona va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Oleg Pelin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diego Carcasona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Oleg Pelin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Carcasona no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Isaac Vielva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Javier Sanz? Un error clamorós seu va donar a Seamus Mannion una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Eufrasio Cutanda va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Oleg Pelin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Július Čacký de Traps va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.