Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AlamedaHJ (1369885) - Team Sport Iksakuety (124649) » 686571190: T68/J5/V

Liga 686571190 Información oficial sobre el partido 686571190 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / V.246 (5761)

AlamedaHJ Alineación oficial del equipo 'AlamedaHJ' en el partido 5 - 1 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
Manolo Ferragut (6') 1 - 0
Sergio Carriazo (13') 2 - 0
Sergio Carriazo (27') 3 - 0
Sergio Carriazo (63') 4 - 0
4 - 1 Achim Görtzke (66')
Sergio Carriazo (77') 5 - 1
AlamedaHJ Alineación oficial del equipo 'AlamedaHJ' en el partido 5 - 1 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AlamedaHJ Alineación oficial del equipo 'AlamedaHJ' en el partido 3 - 0 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
Tiene suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlamedaHJ

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manolo Ferragut, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del AlamedaHJ se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Sergio Carriazo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Sergio Carriazo de AlamedaHJ va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): AlamedaHJ va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergio Carriazo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, David Gutiérrez va pentinar un córner cap al segon pal que Sergio Carriazo va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de AlamedaHJ la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En David Gutiérrez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Bartholomäus Falk de AlamedaHJ va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): Al minut 91 en Luis Valle Jiménez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Team Sport Iksakuety

Goles Goles

  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Achim Görtzke de Iksakuety va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Christian Degenhard que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.