Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fontetes (1366154) - Monda Lironda (778853) » 686570839: T68/J1/V

Liga 686570839 Información oficial sobre el partido 686570839 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / V.240 (5755)

FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 1 - 0 Benifaio FC Alineación oficial del equipo 'Benifaio FC' en el partido
Annunziato Lombisani (82') 1 - 0
FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 1 - 0 Benifaio FC Alineación oficial del equipo 'Benifaio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Fontetes Alineación oficial del equipo 'FC Fontetes' en el partido 2 - 0 Benifaio FC Alineación oficial del equipo 'Benifaio FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fontetes

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Annunziato Lombisani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Fontetes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francesco Bellamia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Francesco Bellamia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fontetes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Fontetes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Quinton 'North' Lowry va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Fontetes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Phillip 'Cookie' Husum en un 1 contra 1 amb el porter Juan Tello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mario 'Mestre' Elguezabal va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Juan Tello va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Phillip 'Cookie' Husum va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Fontetes ho intentava per la dreta per mitjà de Minghan 'Min' Qara, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesco Bellamia de Fontetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesco Bellamia es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Benifaio FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Jesús Dato va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Laureano Baquedano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Cândido Carvalho de BCF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavi Polop.