Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Desviado (1415399) - AINARO FC (994811) » 686570647: T68/J9/V

Liga 686570647 Información oficial sobre el partido 686570647 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.236 (5749)

Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 3 - 0 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Walter Kullar (61') 1 - 0
Pere Bagué (69') 2 - 0
Julio Goya (81') 3 - 0
Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 3 - 0 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido 6 - 1 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Desviado

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletico contenien la respiració mentre en Walter Kullar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Pere Bagué de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 3 - 0 quan Julio Goya va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Walter Kullar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Abdelkhaliq Hmidouch per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Antonio Pacheco va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pere Bagué, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Antonio Pacheco va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Shunnar Kharabsheh va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Amadeusz Kożuchowski, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

AINARO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Włodzimierz Pazio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Abdelkhaliq Hmidouch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Jesús Ignacio Gómez de la Serna va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Douglas De Gracia va aconseguir desviar el seu xut a córner.