Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalonia (313055) - Atletico Desviado (1415399) » 686570637: T68/J7/V

Liga 686570637 Información oficial sobre el partido 686570637 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / V.236 (5749)

UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 1 - 2 Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido
0 - 1 Menno ten Hove (33')
0 - 2 Menno ten Hove (67')
Kjell-Kristian Tvedt (91') 1 - 2
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 1 - 2 Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 0 - 3 Atletico Desviado Alineación oficial del equipo 'Atletico Desviado' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Catalonia

Goles Goles

  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): Catalonia va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 91, quan Kjell-Kristian Tvedt, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): En Josef Turek va fer una ràpida incursió al minut 25, però en Amadeusz Kożuchowski no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 31, un contraatac del Catalonia no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Víctor Fornellos perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Atletico Desviado

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Menno ten Hove donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Menno ten Hove va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de José Ramón Jiménez Sallas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Menno ten Hove no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pere Bagué que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Szaniszló Vasuth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Atletico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Siegfried Poppels s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Walter Kullar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Menno ten Hove de Atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Wiesław Wrokulski va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Julio Goya, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Guido Cherchi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Menno ten Hove, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.