Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

osbara (1593993) - Amorini (1365155) » 686570145: T68/J10/V

Liga 686570145 Información oficial sobre el partido 686570145 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / V.227 (5740)

osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido 1 - 1 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
Teodòr Espiell (8') 1 - 0
1 - 1 Zaldubi Soroko (56')
osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido 1 - 1 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido 1 - 1 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osbara

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Teodòr Espiell va donar a osbara un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Deya va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Manolo Urquicia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de osbara se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moisès Muriscot va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Patricio Sisemunda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Saliamonas Umeckis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Amorini

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Amorini van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 56, quan Zaldubi Soroko va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Hristo Vasilev era fer passades de llarga distància. Al minut 7 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Zaldubi Soroko però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Baptiste Millet al minut 9 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Trần Ngọc Tân, al minut 51 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Óscar José Ferrero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pau Roquer va poder marcar per a Amorini en un servei de cantonada picat per en Trần Ngọc Tân quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Baptiste Millet va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.