Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chimain FC (437395) - Cíes Wolves FC (796768) » 686569258: T68/J12/V

Liga 686569258 Información oficial sobre el partido 686569258 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.211 (5724)

Chimain FC Alineación oficial del equipo 'Chimain FC' en el partido 0 - 0 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chimain FC Alineación oficial del equipo 'Chimain FC' en el partido 2 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chimain FC

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Robert Lohne va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Camino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Chimain per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Manuel Méndez Seco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Chimain va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Manuel Méndez Seco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 78, tothom va saber perquè en Robert Lohne era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Ongai Uribarro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chimain.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Cortejana de Chimain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jandro del Castillo de Chimain va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cíes Wolves FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Yefet Gadesh quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Juan José Quintana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aparicio Monteggia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wolves que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauricio Cabello, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Wolves van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Aparicio Monteggia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauricio Cabello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mónico Neves va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ongai Uribarro. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!