Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cala Millor FC (123569) - Golfos United F.C (308353) » 686568328: T68/J3/V

Liga 686568328 Información oficial sobre el partido 686568328 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.195 (5708)

Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 1 - 1 Jeringa C.D Alineación oficial del equipo 'Jeringa C.D' en el partido
0 - 1 Jorge Robles (26')
Farouk Syam (32') 1 - 1
Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 1 - 1 Jeringa C.D Alineación oficial del equipo 'Jeringa C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 2 - 0 Jeringa C.D Alineación oficial del equipo 'Jeringa C.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cala Millor FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): L'empat per part de millor va arribar al minut 32 quan Farouk Syam va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): millor va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Jean-Claude 'Mago' Peter va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a millor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alexander 'Stoichkov' Kúdrinov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Silviu-Cristian 'Puñal' Argintaru va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jean-Claude 'Mago' Peter va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Silviu-Cristian 'Puñal' Argintaru va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): millor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexander 'Stoichkov' Kúdrinov en un 1 contra 1 amb el porter Niklái Líðastein, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): millor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Rui Ricardo dos Santos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Jeringa C.D

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de Jeromo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jorge Robles va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Jeromo van sortir al contraatac amb encert al minut 67, però Lander Altzusta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Jeromo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gabriel David Guerreiro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.