Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txantrea United (1431857) - Langrán F.C. (1589322) » 686568071: T68/J9/V

Liga 686568071 Información oficial sobre el partido 686568071 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.190 (5703)

Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 0 - 2 Langrán F.C. Alineación oficial del equipo 'Langrán F.C.' en el partido
0 - 1 Olexandr Kiryukhin (7')
0 - 2 Arturo Andreatta (22')
Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 0 - 2 Langrán F.C. Alineación oficial del equipo 'Langrán F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 2 - 1 Langrán F.C. Alineación oficial del equipo 'Langrán F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcklar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Nikolay Zvezdov va poder marcar per a Marcklar en un servei de cantonada picat per en Aydin Ehsani quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Marcklar va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Krzysztof Gnat no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roman Chichurin de Marcklar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Langrán F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olexandr Kiryukhin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Arturo Andreatta de Langrán va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sándor Rottenbiller de Langrán va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): İbrahim Efe Efkende quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Elmir Garanin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Langrán sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sándor Rottenbiller, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.