Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hipotecado (1437220) - Apagón C.F. (1591026) » 686567838: T68/J7/V

Liga 686567838 Información oficial sobre el partido 686567838 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / V.186 (5699)

Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido 4 - 1 Apagón C.F. Alineación oficial del equipo 'Apagón C.F.' en el partido
Erfan Aseman Payeh (10') 1 - 0
1 - 1 Zsolt Volf (16')
Lauri Mämmelä (43') 2 - 1
Adrian Höllriegel (54') 3 - 1
Hein-Dirk Sahr (70') 4 - 1
Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido 4 - 1 Apagón C.F. Alineación oficial del equipo 'Apagón C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido 7 - 0 Apagón C.F. Alineación oficial del equipo 'Apagón C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hipotecado

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Erfan Aseman Payeh, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hipotecado se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Corria el minut 43, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Hipotecado s'avançava en el marcador després que en Lauri Mämmelä xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Apagón. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adrian Höllriegel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hipotecado es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 54.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Hipotecado va augmentar la diferència quan Hein-Dirk Sahr no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erfan Aseman Payeh va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Bjørn Jørgensen va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Lazar Jeftić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hipotecado se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Lauri Mämmelä gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Matute Robres va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Höllriegel de Hipotecado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Apagón C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts Zsolt Volf va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Tomas Lagrone, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ralf Pfretschner va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Samuel Cano Lucas no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Waldemar Brunel de Apagón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.