Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Mirandés (1333086) - Rivas Gol (1600469) » 686567686: T68/J11/V

Liga 686567686 Información oficial sobre el partido 686567686 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / V.183 (5696)

C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido 0 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
0 - 1 Niver Camargo (32')
0 - 2 Niver Camargo (43')
C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido 0 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido 0 - 2 Rivas Gol Alineación oficial del equipo 'Rivas Gol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mirandés

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CDM sortien al contraatac. La falta llançada per Paul Bergstedt va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frédéric Bertin de CDM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Abdelwahhab Touhami de CDM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rivas Gol

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): Al 32 minuts, El Rivas va fer el 0-1. En Niver Camargo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Niver Camargo de Rivas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Gábor Acsády, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Romildo 'Chavito' Francoli que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Niver Camargo després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jimmy Musoke va poder desviar-lo a córner.
  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Teo Rambusi va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Abdelwahhab Touhami el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Michal Milčík va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Niver Camargo al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Rivas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Romildo 'Chavito' Francoli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Jimmy Musoke va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Milan Venera, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.