Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotriv (118330) - Ud Ibizaa (795282) » 686567570: T68/J10/V

Liga 686567570 Información oficial sobre el partido 686567570 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / V.181 (5694)

Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 0 - 3 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
0 - 1 Danil Kremenetskiy (27')
0 - 2 Julián Maciel (31')
0 - 3 Danil Kremenetskiy (90')
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 0 - 3 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 0 - 1 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotriv

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lokomotriv va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Lora, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lokomotriv va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nemo Lysens, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Nemo Lysens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pacôme Moro de Lokomotriv amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 20 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Juanma Cansor sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!

La Rustidora

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Danil Kremenetskiy de Rusti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Julián Maciel de Rusti va fer un bon esprint per escapar-se de Alberto Lora i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Danil Kremenetskiy va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Rusti.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Rusti va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Elvis Del Serra va quedar-se sol davant el porter Steffen Feurstein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Günay Zülfikar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Josef Stralendorff va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, François Meslier es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ludwik Maciuszek després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Steffen Feurstein va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Günay Zülfikar de Rusti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.