Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lucer (122646) - Soul Strippers (49251) » 686567114: T68/J8/V

Liga 686567114 Información oficial sobre el partido 686567114 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.173 (5686)

lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 3 - 2 Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido
Petr Záboj (28') 1 - 0
1 - 1 Delfín Bueno (39')
Mario Erosa (47') 2 - 1
2 - 2 Jaume Rebull (62')
Mathias Wattez (67') 3 - 2
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 3 - 2 Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 3 - 3 Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lucer

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Petr Záboj, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. lucer es posava per davant!
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador Mario Erosa de lucer, després de 47 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Mathias Wattez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de lucer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de lucer van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Detmar Schnölzer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Detmar Schnölzer es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Adei Galtzarra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Przemysław Błachut després que el jugador de lucer li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valentin Munteanu de lucer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Soul Strippers

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 39 i semblava que Soul desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Delfín Bueno va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 62 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jaume Rebull marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Soul va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Gramunt va desviar el xut final de Gonzalo Altube després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Delfín Bueno, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Benantzio Gamoia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Jaume Rebull va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.