Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soul Strippers (49251) - Usa la escobilla (1421615) » 686567098: T68/J4/V

Liga 686567098 Información oficial sobre el partido 686567098 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.173 (5686)

Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido 1 - 1 Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido
Fernando Quijano (27') 1 - 0
1 - 1 Bonifacio Alducín (35')
Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido 1 - 1 Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido 2 - 1 Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soul Strippers

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Fernando Quijano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Soul.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Delfín Bueno! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Soul van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Alberto Manzanares des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Constantin-Gabriel Carp es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramon Alabèrnia va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Sergio Durán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Trent Lewellen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juha Suomalainen va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 75 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Constantin-Gabriel Carp va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Usa la escobilla

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Bonifacio Alducín va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En José Arranz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Abdelmouqaddim Boulâich quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Escobilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però David Camarasa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Mathias Gonza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 66, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zalán Bán va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Escobilla van sortir al contraatac al minut 69, però Bonifacio Alducín va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Escobilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Arranz va sortir desviat a la dreta de la porteria.