Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Casbas F.C. (490386) - Atlethic Bosch (1587063) » 686566624: T68/J11/V

Liga 686566624 Información oficial sobre el partido 686566624 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / V.164 (5677)

Real Casbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Casbas F.C.' en el partido 2 - 0 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
Kasım Maşuke (38') 1 - 0
Banga Mpho (40') 2 - 0
Real Casbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Casbas F.C.' en el partido 2 - 0 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Casbas F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Casbas F.C.' en el partido 2 - 0 Santa Pola F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Pola F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Casbas F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Kasım Maşuke llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Casbas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Banga Mpho, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Krunoslav Beram del Casbas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Clément Destouches va entorpir al marcador d'en Alessandro Nocerino per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Casbas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alessandro Nocerino, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Banga Mpho de Casbas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Casbas ho intentava per la dreta per mitjà de Sukh Damdinsuryn, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Heino Deggendorf. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krunoslav Beram de Casbas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Santa Pola F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Doman Czerepacha va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Paulo Assunção rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.