Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ducks Warrior (1437364) - Atlético Orense F.C (1582649) » 686566543: T68/J5/V

Liga 686566543 Información oficial sobre el partido 686566543 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / V.163 (5676)

Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido 4 - 0 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
Alejandro Querol (14') 1 - 0
Gilberto Rollán Alonso (23') 2 - 0
Joan Vicenç Guitart (37') 3 - 0
Pierino Cupiccia (78') 4 - 0
Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido 4 - 0 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Minas Tirith Reprise Alineación oficial del equipo 'Minas Tirith Reprise' en el partido 3 - 0 Atlético Orense F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético Orense F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minas Tirith Reprise

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Querol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Reprise se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Reprise va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gilberto Rollán Alonso va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Reprise va aconseguir el 3 - 0 quan Joan Vicenç Guitart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Reprise va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pierino Cupiccia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Rollán Alonso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fernando Algaba, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Alejandro Querol, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filemón Forcia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Toni Oxenstierna al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Vicenç Guitart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Atlético Orense F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): AT.OU va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 54, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Turieno Negrín.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Aleksi Ruuttunen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 61 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Aleksi Ruuttunen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.