Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flo.fc (1431100) - Reconquista F.C. (1590047) » 686565113: T68/J12/V

Liga 686565113 Información oficial sobre el partido 686565113 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.137 (5650)

flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 1 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
Olli Erlinger (47') 1 - 0
Olli Erlinger (56') 2 - 0
2 - 1 Giorgio Umile (59')
flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 1 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 0 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flo.fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passats 47 minuts, Olli Erlinger, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. flo.fc es posava per davant!
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan flo.fc va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Olli Erlinger des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Tellis Christoglou arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ismael Montaner va poder marcar per a flo.fc en un servei de cantonada picat per en Hélder Afonso Silva Novais quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): flo.fc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tellis Christoglou en un 1 contra 1 amb el porter Nedo Buonfiglio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): flo.fc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olli Erlinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Olli Erlinger de flo.fc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58, Andrey Kuzminskiy de flo.fc va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tellis Christoglou de flo.fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Reconquista F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Tolis Patrinos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Giorgio Umile, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): El Recon va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Karol Slepčík la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Giorgio Umile quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.