Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelacanyes Club de Futbol (1336213) - Contubernio CF (1578630) » 686564465: T68/J4/V

Liga 686564465 Información oficial sobre el partido 686564465 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.126 (5639)

Pelacanyes Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Pelacanyes Club de Futbol' en el partido 2 - 3 Ommadawn Alineación oficial del equipo 'Ommadawn' en el partido
0 - 1 Ramón María Teran (36')
0 - 2 Ramón María Teran (38')
Wolfdieter Lemen (40') 1 - 2
Jānis Lezdiņš (48') 2 - 2
2 - 3 Pellervo Heinola (60')
Pelacanyes Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Pelacanyes Club de Futbol' en el partido 2 - 3 Ommadawn Alineación oficial del equipo 'Ommadawn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelacanyes Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Pelacanyes Club de Futbol' en el partido 1 - 2 Ommadawn Alineación oficial del equipo 'Ommadawn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelacanyes Club de Futbol

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pelacanyes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Wolfdieter Lemen en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 48 minuts quan Jānis Lezdiņš va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Pelacanyes.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Emil Dizdarević! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Santiago Yagüe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Santiago Yagüe va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Tomé Luís Gomes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cezary Tlaga de Pelacanyes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ommadawn

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ramón María Teran va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Ramón María Teran va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Ommadawn. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pellervo Heinola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En Mihai Suvac, al minut 37 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Emil Dizdarević el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 41 minuts de joc, Pellervo Heinola semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Pellervo Heinola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ommadawn va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 206 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Pellervo Heinola que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): David Ojeda va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ramón María Teran que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Ramón María Teran va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Nelson Homez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Ojeda, però la pilota va topar amb el travesser.