Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Chapeleira (1581831) - Be Strong (794199) » 686564320: T68/J9/V

Liga 686564320 Información oficial sobre el partido 686564320 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.123 (5636)

Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 1 - 1 Be Strong Alineación oficial del equipo 'Be Strong' en el partido
0 - 1 Jimmie Hern (14')
Antonio Espolla (26') 1 - 1
Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 1 - 1 Be Strong Alineación oficial del equipo 'Be Strong' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Furia Chapeleira Alineación oficial del equipo 'Furia Chapeleira' en el partido 2 - 0 Be Strong Alineación oficial del equipo 'Be Strong' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Chapeleira

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 del partit, el jugador Antonio Espolla de Chapeleira va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Jozef van Vorselen gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Antonio Campsor va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després de 18 minuts, Toribio Sequeira va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Carlos Alberto Marroquín va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Chapeleira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Toribio Sequeira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Vittorio Scabini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chapeleira.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Chapeleira va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Felipe Casajús ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Chapeleira va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Villaelriego va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Campsor.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Casajús va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Be Strong

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jimmie Hern es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Crow va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Aniello Fraternale va quedar-se sol davant el porter Jacinto Alzamendi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Paulo Velez va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Kleanthis Theocharidis, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Jimmie Hern de Crow va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.