Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - Ubrique UD (1595806) » 686563898: T68/J2/V

Liga 686563898 Información oficial sobre el partido 686563898 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / V.116 (5629)

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 3 - 1 The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido
Marcus Reponiemi (19') 1 - 0
1 - 1 Dario de Vocht (40')
Bertín Olivares (43') 2 - 1
Javier Ram de Montoro (75') 3 - 1
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 3 - 1 The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 1 The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,9 % 25,2 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcus Reponiemi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bertín Olivares ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Moyatzo es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Javier Ram de Montoro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Moyatzo.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, José Miguel Pastor gairebé va marcar per a Moyatzo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, José Miguel Pastor gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexandru Bitere va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bertín Olivares va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Álvaro Vaquerizo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Pullara de Moyatzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Constant

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Dario de Vocht va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Yasruddin Gilani va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Constant va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Thomas Dodera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Mihai Negrea va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Quique Romero Ramos va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 79 en Antonio Fernández Luarca ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Yasruddin Gilani el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Antonio Fernández Luarca va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Dodera de Constant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathias Alexander Stufler de Constant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.