Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Passacolls (1586249) - Metabarones (1339076) » 686563084: T68/J8/V

Liga 686563084 Información oficial sobre el partido 686563084 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.101 (5614)

F.C Passacolls Alineación oficial del equipo 'F.C Passacolls' en el partido 1 - 3 Metabarones Alineación oficial del equipo 'Metabarones' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Guzmán (21')
0 - 2 Juan Carlos Guzmán (31')
Daniele Galletto (32') 1 - 2
1 - 3 Juan Carlos Guzmán (53')
F.C Passacolls Alineación oficial del equipo 'F.C Passacolls' en el partido 1 - 3 Metabarones Alineación oficial del equipo 'Metabarones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Passacolls Alineación oficial del equipo 'F.C Passacolls' en el partido 2 - 1 Metabarones Alineación oficial del equipo 'Metabarones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Passacolls

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Daniele Galletto trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Orin Oliel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Christian Toch va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dionisio 'Cabròn' Dionisiev no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Anders Asaa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Henryk Kapelański no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Carl Weekes va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Metabarones

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Metabarones sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Juan Carlos Guzmán va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Juan Carlos Guzmán va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Metabarones.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Metabarones va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Carlos Guzmán.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): Metabarones van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 8 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Xabat Isasti no va ser gens encertat.
  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juan Carlos Guzmán per la seva rapidesa. Al minut 15 va intentar marxar per velocitat d'en Víctor Goiburu, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Xabat Isasti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Metabarones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Xabat Isasti des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Victor 'Ojitos' Santos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mateo 'Galerna' Agudo de Metabarones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.