Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mulliguren Club de Futbol (440707) - Hermo F.C. (486086) » 686562797: T68/J7/V

Liga 686562797 Información oficial sobre el partido 686562797 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / V.96 (5609)

Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 2 - 1 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
Michaël Haex (38') 1 - 0
Michaël Haex (67') 2 - 0
2 - 1 Björn Jonasson (81')
Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 2 - 1 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 2 - 0 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mulliguren Club de Futbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Mulliguren prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Michaël Haex va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Michaël Haex, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mulliguren.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rodrigo Reales! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Mulliguren va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anders Secher ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Zsolt Belső va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mulliguren se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oliver Birckhahn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Quim Estellés gairebé va marcar per a Mulliguren des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Quim Estellés va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Oliver Birckhahn gairebé marca per a Mulliguren al minut 63 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Mulliguren ho intentava per la dreta per mitjà de Zsolt Belső, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Loris Caracciolo de Mulliguren va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Hermo F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El porter de Hermo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Björn Jonasson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Larrain Amuritza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bożydar Staniak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Larrain Amuritza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hermo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Björn Jonasson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hermo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Corrado Gilotti, però el porter rival va fer una gran aturada.