Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. Diebloo (798201) - Lunatics (309960) » 686562524: T68/J8/V

Liga 686562524 Información oficial sobre el partido 686562524 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.91 (5604)

C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 1 - 3 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
0 - 1 Diego Urturi (29')
0 - 2 Diego Urturi (38')
Albert Manicaro (60') 1 - 2
1 - 3 Lorenzo Di Marzio (70')
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 1 - 3 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 2 - 0 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): Diebloo aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Albert Manicaro al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Yaşar Binnətov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Yaşar Binnətov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Laurent Raguin del Diebloo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): 勇介 (Yusuke) 桑原 (Kuwahara) de Diebloo va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Yaşar Binnətov va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Luis Narváez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Diebloo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Abdallah El Achkar no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lunatics. La jugada d'estratègia del Diebloo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abdallah El Achkar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Petko Peykovski de Diebloo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, 勇介 (Yusuke) 桑原 (Kuwahara) de Diebloo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lunatics

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Diego Urturi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Lunatics, al minut 29. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Lunatics va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 38, quan Diego Urturi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lunatics va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lorenzo Di Marzio, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Lunatics van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Santi del Páramo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Ewalt De Backer de Lunatics va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.