Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els pistoletes (1457110) - Cirujano's F.C. (121533) » 686561948: T68/J4/V

Liga 686561948 Información oficial sobre el partido 686561948 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.81 (5594)

Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 0 - 0 Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 1 - 3 Cirujano's F.C. Alineación oficial del equipo 'Cirujano's F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els pistoletes

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Virgilio Arteaga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a pistoletes al minut 8.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Matúš Jonák va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de pistoletes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pistoletes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amaro Candia va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amaro Candia de pistoletes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amaro Candia de pistoletes va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Cirujano's F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Hogan Troy va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cirujano's va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Dudi Bennett va quedar-se sol davant el porter Mason Franklin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Cirujano's va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mason Franklin va desviar el xut final de Ozan Ümit Peşmürde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Dudi Bennett va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Dudi Bennett de Cirujano's, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Nieddu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mason Franklin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giuseppe Nieddu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.