Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Huelva (491376) - Intrepid FC (1581896) » 686561944: T68/J3/V

Liga 686561944 Información oficial sobre el partido 686561944 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.81 (5594)

Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 6 - 0 AFRICA HABLA Alineación oficial del equipo 'AFRICA HABLA' en el partido
Cyril Guinoiseau (36') 1 - 0
Marcello Campanati (42') 2 - 0
Marcello Campanati (52') 3 - 0
Marcello Campanati (77') 4 - 0
Marcello Campanati (80') 5 - 0
Philip Duncan (89') 6 - 0
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 6 - 0 AFRICA HABLA Alineación oficial del equipo 'AFRICA HABLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 6 - 1 AFRICA HABLA Alineación oficial del equipo 'AFRICA HABLA' en el partido
Tiene un resultado normal 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Huelva prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Cyril Guinoiseau va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Marcello Campanati de Huelva va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Marcello Campanati va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Huelva va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcello Campanati progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Huelva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcello Campanati va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Huelva va aconseguir el 6 - 0 quan Philip Duncan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Candide De Wilde va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dominik Vanča va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cyril Guinoiseau va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Nguyễn Đăng Quang va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Huelva ho intentava per la dreta per mitjà de Dominik Vanča, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cyril Guinoiseau va marxar de Francisco López Martínez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Huelva van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

AFRICA HABLA

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 63 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Antonio Ross amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Antonio Ross va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter El Hadj M'Bala no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Antonio Ross de AFRICA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 44 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Carl James va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.