Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Ilicitano (1414024) - Montjuic C.H. (795738) » 686561740: T68/J8/V

Liga 686561740 Información oficial sobre el partido 686561740 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.77 (5590)

Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido 1 - 2 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
Helge Stoeckl (18') 1 - 0
1 - 1 József Gelei (79')
1 - 2 Jorge Navidad (85')
Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido 1 - 2 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido 0 - 2 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Ilicitano

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Helge Stoeckl de Ilicitano va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ilicitano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anssi Routio va sortir per sobre el travesser.

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant József Gelei va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jorge Navidad es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Luis Gavilanes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gait Spaanderman, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Montjuic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gait Spaanderman va desviar el xut final de József Gelei després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Luis Gavilanes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luis Gavilanes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Alcino de Jesus va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alcino de Jesus va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 59 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Michael Rademaker va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lizer Sotés va marxar de Ivan Minkov en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Montjuic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kaelo Khunwane de Montjuic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, József Gelei de Montjuic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.